The TrekEarth Forums

The TrekEarth Forums (https://www.trekearth.com/forums/index.php)
-   Forum Feedback and Support (https://www.trekearth.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   EXIF data (https://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=950029)

mcmtanyel 06-10-2017 04:50 AM

EXIF data
 
Is anyone working on the problem with uploading EXIF data? I cannot believe a photographic site does not care about correctly displaying EXIF data.
Thnx,
MT

gervaso 09-04-2017 02:31 PM

I don't understand it either! It used to work, and it was very useful in a photographic site, but it's been months since it stopped working...

gervaso 09-18-2017 05:27 PM

Is anything being done about that?

IBJoel 09-19-2017 06:07 PM

Yes, our tech team is on it.

lucasgalodoido 09-27-2017 03:41 PM

Two years later and the same problem.... Nothing fixed...

gervaso 10-17-2017 11:21 AM

Still waiting...

worldcitizen 12-03-2017 01:02 AM

Any progress??
 
Just checking on yet another outstanding issue. As of two months ago the tech team was working on it, but the correct EXIF data has not appeared for a very long time.

Please let us know what's going on...

Thank you!

gervaso 01-22-2018 11:23 AM

It just cannot be so difficult to correct such a simple problem! Here goes a tip:

A shutter speed of 1/231 while uploading a photo means 1/200, and 1/13 means 1 second.

With a complete mapping of these values, I don't think it would take more than 10 minutes to fix it.

lucasgalodoido 02-01-2018 02:13 AM

3 years and the same problem... The technicians continue to fix... Have a job vacancy?

gervaso 09-20-2019 12:20 PM

Very sad to see that this page is abandoned, as we can see such an important and simple problem being ignored so much time...


All times are GMT. The time now is 01:20 AM.


Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.