Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Forum Feedback and Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 03-21-2015, 09:49 AM
willperrett willperrett is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 640
Default problems

Hello!!
Is anybody out there??
Reply With Quote
  #12  
Old 03-21-2015, 11:02 AM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,481
Send a message via Skype™ to Porteplume
Default

Quote:
Originally Posted by willperrett View Post
Hello!!
Is anybody out there??
Hello Will,

I thought (almost?) everything was fixed now... Do you still have a problem?

Regards - Viviane
__________________
Amicalement...
Reply With Quote
  #13  
Old 03-21-2015, 11:06 AM
Keitht Keitht is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2003
Location: Gloucester, England
Posts: 3,944
Default

Quote:
Originally Posted by willperrett View Post
Truly frustrating. I have refused to post or critique until these problems are sorted. I shudder to think of the number of members TE is losing as a result of these ongoing issues. I am certainly considering moving to another site. Why is it taking such a long time? As Claude says it's the best part of a month now. At the very least, an updated explanation/progress report would be in order. HELP!!
I can't disagree with the sentiment expressed Will. No consolation I know, but it is just as frustrating for the Mods. We have no control over what the techies do to the site but have to field the complaints and try to placate the members.
Far too often techies seem to make changes with no testing before application to the live environment and then they seem to have little interest in fixing the new problems they have created.
Reply With Quote
  #14  
Old 03-21-2015, 01:05 PM
bbarna bbarna is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 119
Default

Quote:
Originally Posted by Porteplume View Post
Hello Will,

I thought (almost?) everything was fixed now... Do you still have a problem?

Regards - Viviane
Yes I do, the two pictures I uploaded, and did not get to my gallery because “invalid title” are still there in thumbnail forms as additional pictures by bbarna, when I view my last successfully uploaded picture. I asked you to remove them on Feb. 25, and you replied that you can not remove it, but hope that the administrator will do so soon. I am still waiting, my original request was moved to somewhere where nobody can see it.

Regards,
Barnabas
Reply With Quote
  #15  
Old 03-21-2015, 02:36 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,481
Send a message via Skype™ to Porteplume
Default

OK, Thank you Barnabas and sorry for the delay, I may have replaced your request to the wrong forum, I don't know anymore, there were too many threads open at the same time...

Now I'll ask Paul to have a look at your question again...

Amicalement - Viviane
__________________
Amicalement...
Reply With Quote
  #16  
Old 03-22-2015, 01:04 PM
willperrett willperrett is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 640
Default Problems

Thanks to Keitht for your reply. I'm hoping that the tecchies are finally getting to grips with the problems. In response to Porteplume: the fact that the home page hasn't been refreshed/changed for the best part of a month, when it used to change very regularly makes me think that though things are improving, we are not yet back to where we should be.

Regards

Will
Reply With Quote
  #17  
Old 03-23-2015, 11:51 PM
IBobi IBobi is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 375
Default

Quote:
Originally Posted by willperrett View Post
Thanks to Keitht for your reply. I'm hoping that the tecchies are finally getting to grips with the problems. In response to Porteplume: the fact that the home page hasn't been refreshed/changed for the best part of a month, when it used to change very regularly makes me think that though things are improving, we are not yet back to where we should be.

Regards

Will
http://www.trekearth.com/

This page?
Reply With Quote
  #18  
Old 03-23-2015, 11:52 PM
IBobi IBobi is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 375
Default

Tech believes photo uploading issues -- including the TE logo issue -- to be resolved now. Please let me know if not.

If someone would put together a list of the remaining issues (if any), that would help!
Reply With Quote
  #19  
Old 03-23-2015, 11:54 PM
IBobi IBobi is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 375
Default

Quote:
Originally Posted by bbarna View Post
Yes I do, the two pictures I uploaded, and did not get to my gallery because “invalid title” are still there in thumbnail forms as additional pictures by bbarna, when I view my last successfully uploaded picture. I asked you to remove them on Feb. 25, and you replied that you can not remove it, but hope that the administrator will do so soon. I am still waiting, my original request was moved to somewhere where nobody can see it.

Regards,
Barnabas
Which photos do you need removed?
Reply With Quote
  #20  
Old 03-24-2015, 08:13 AM
willperrett willperrett is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 640
Default Problems

IBobi asked:
http://www.trekearth.com/
This page?

Yep: that's the one!

Will
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:41 AM.



explore TREKEARTH