Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Forum Feedback and Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 01-26-2016, 06:59 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 129
Default

Pierre, did you happen to have French (or any "non-standard" Latin characters) characters in the note/title?
Reply With Quote
  #12  
Old 01-26-2016, 07:16 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 899
Default

Quote:
Originally Posted by IBJoel View Post
Pierre, did you happen to have French (or any "non-standard" Latin characters) characters in the note/title?
My note was bilingual. I write my note the same way on all my post. The invalid query is happening only once a week. It is also happening to other TE members.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-28-2016, 05:36 PM
BennyV BennyV is offline
TE Expert
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,340
Default

Quote:
Originally Posted by IBJoel View Post
Pierre, did you happen to have French (or any "non-standard" Latin characters) characters in the note/title?
There were no French or other non-standard characters in my note, but I had the same problem too, when uploading today.

First attempt = note gone, cithy gone.
Second attempt seems to be OK.

B.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-29-2016, 03:40 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 129
Default

Benny, thanks for letting me know. I know we had some issues with French (or Swedish, Russian, etc) letters earlier in the month, so I'll update the tech team that THAT is not the issue.
Reply With Quote
  #15  
Old 01-30-2016, 01:38 PM
annjackman annjackman is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 368
Default same problem

Same problem for me. No note attached and had to re-write the note using the edit function.
Regards, Ann
Reply With Quote
  #16  
Old 02-01-2016, 12:28 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 899
Default

Hi Joel,

I had the same situation on saturday January 30 and today February 1. It was OK on January 31.
Reply With Quote
  #17  
Old 02-01-2016, 07:19 PM
mkamionka's Avatar
mkamionka mkamionka is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2008
Location: Middlesbrough, UK
Posts: 1,076
Default

It keeps happening for several weeks now.
The city name or note is not accepted and one has to edit after.
However this is only possible if the name of the city is already created.
The system does not allow to create new city names.
For example for this photo:
http://www.trekearth.com/gallery/Afr...oto1511515.htm
I tried to create a new name of the town and it does not accept it.

Obviously in consequence the error message also means that in "recent activity" uploading a photo is not registered either.

M
Reply With Quote
  #18  
Old 02-02-2016, 03:40 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 129
Default

mkamionka, thank you for being so specific. I passed this onto tech.
Reply With Quote
  #19  
Old 04-13-2016, 09:50 PM
mkamionka's Avatar
mkamionka mkamionka is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2008
Location: Middlesbrough, UK
Posts: 1,076
Default

Does the site still has any IT support at all?
The issue raised in January here, confirmed by me in February was not addressed at all.
I keep getting messages that other members experience same problems.
Basically after uploading a photo you get an error message. It seems then that the note and city is not accepted but you can add it later.
Nothing was resolved and it is middle April, three months
Quite sad story. There are plenty of places to share photos but this one has a unique history and it would be so sad just to ruin it.
Reply With Quote
  #20  
Old 04-13-2016, 10:47 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 129
Default

There was some swapping around recently, then some overhauls to other sites, but TrekEarth now has an assigned tech expert who is working on the issues. I apologize, I know it's been a very long time and frustrating to all (myself included).
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:53 PM.



explore TREKEARTH