S e p t e m b e r
g_panakia
(4031)
Cretense 2009-09-13 5:15
Γεια σου Γεωργία!
Πανέμορφη, τόσο αυτή όσο και η προηγούμενη από τις εκβολές του Λούρου, θα επισκεφτώ την περιοχή του Αμβρακικού την ερχόμενη εβδομάδα και μου έχεις βάλει ιδέες! Πολύ ωραία η σκέψη σου στην συγκεκριμένη περίπτωση και εξαιρετική η υλοποίηση της! Το αποτέλεσμα είναι ρομαντικό, καλλιτεχνικό και κάπως μελαγχολικό! Συγχαρητήρια!
Ηρακλής
ΥΓ. Μια μικρή διόρθωση μονο. Οι εκβολές του Λούρου βρίσκονται μεταξύ των νομών Πρέβεζας και Αρτας (στην πραγματικότητα, από ένα σημείο και κάτω ο Λούρος είναι το φυσικό σύνορο) και όχι στην Αιτωλοακαρνανία.
|
|
|||
|
|||
|
δεν έχω επισκεφτεί το τοπίο που αναφέρεις στις εκβολές του Λούρου, έχω ακούσει όμως ότι έχει ενδιαφέρον. Οι φωτό που έχω ανεβάσει είναι από μια άλλη τοποθεσία κοντά στο Αιτωλικό, η οποία είναι σχετικά άγνωστη αλλα κατά τη γνώμη μου είναι ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο το οποίο μοιράζεται σε έναν πλούσιο υγροβιότοπο και μια απέραντη αμμουδερή παραλία. Αν έχεις χρόνο αναζήτησε την περιοχή αυτή και πιστεύω θα σε ανταμείψει. Αν χρειαστείς οδηγίες ότι ξέρω μπορώ να σου πω. Καλό απόγευμα γεωργία |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|