|
||||
|
||||
![]()
Nawet zemste powinno sie wykalkulowac tak aby nie kompromitowala bardziej nas samych niz szkodzila innym..
Niech Pan pomysli nad tym kiedys spokojnie.. |
|
||||
|
||||
![]()
Agnieszko, zamiast robic uwagi o zemstach, powinnas bardziej byc otwarta na krytyki innych. Bo nie wazne przecie jest, co pokazujesz. Najwazniejsza jest OSTROSC I LADNE KOLORKI. W tym przypadku, powinnas wyciac guziki (i rekawiczke, bo wbrew panu Swietopelko, to uwazam, ze ona tez jest ostra jak zyleta), i to nam wlasnie tylko pokazac. Mialabys pelno krytyk za te guziki, bo takie ostre
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Wielce Szanowna Pani NinaL!
Nie wiem, czy slyszala Pani o takie stare polskie powiedzonko, ze co, jak co, ale najgorsze co, to wchrzaniac sie miedzy wode a zakaske. Szacun i pozdro! S777 ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Pani Agnieszko! Zemsta, jaka zemsta? Czy rzeczywiscie wam wszystkim w Krakowie od czasow tego zalosnego, na szczescie niedoszlego, Premiera z Krakowa, wszystko sie w glowach pozajaczkowalo. Pozdro i szacun! S777 PS. Blagam, niech Pani z kultury Zydow polskich nie robi cepeliowskich atrakcji! |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Nie slyszalam powiedzonka, podoba mi sie bardzo, bo to moja specjalnosc, to wchrzanianie sie miedzy wode a zakaske, przynajmniej mozna sie posmiac ![]() ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
|
|