Coral beach
Pablo25
(3186)
mkamionka 2010-03-11 3:11
Czesc Pawel,
wow!
Opad szczeny, jakie kolory jakie super formacje skalne. Nie chce sie wierzyc ze to Irlandia! Wyglada na jakies Seszele.
Piekna kompozycja, swietnie zorganizowany pierwszy plan.
Mistrzowska praca, gratulacje!
M
|
||||
|
||||
![]()
dzieki za odwiedziny i mile slowa. Dla takich wlasnie miejsc powinnes czym predzej odwiedzic mnie w Galway
![]() ![]() pozdrawiam |
|
||||
|
||||
![]()
Czesc Pawel,
Szczerze mowiac jestem troche zniechecony ostatnio. Ostatni weekend jechalismy z zona i z Darkiem na polnoc ale pogoda zaczela byc nienajlepsza wiec zawrocilismy i pojechalismy do Armagh i County Cavan. Tam bylo naprawde zle. Po prostu nie bylo co fotografowac. Ojechalismy sie daleko i nic z tego nie wyszlo. Owszem zaliczylem Cavan ![]() Na ten weekend planujemy raczej meski (czyli bez mojej zony) czysto fotograficzny wypad ale wstepnie planujemy polnocna Irlandie do ktorej mamy troche blizej niz do Ciebie a wiemy ze jest tam fajna latarnia przy ktorej ja bylem ale sie nie spelnilem... Z Galway mamy ten problem ze owszem dojazd potrwa tak samo dlugo jak do Hook Head czy polnocnej Irlandii ale w samym Galway jeszcze za wiele nie ma a dopiero z nigo trzeba jeszcze spory kawalek jechac zeby dotrzec w fajne miejsce. To w sumie na jeden dzien troche duzo. Chyba ze przekonasz nas ze same bezposrednie okolice Galway maja jakies swietne miejsca? Pozdrowienia M |
|
||||
|
||||
![]()
hej Mariusz, ja myslalem ze juz was przekonalem do Galway i okolicy i ze jestesmy nawet wstepnie umowieni, a tu widze duzy disappointing! Hmmm... musisz chlopie zmienic swoje nastawienie bo musze ci powiedziec ze ostatnie kilka dni w Galway i okolicach to pogoda nas normalnie rozpieszcza! Czego dowodem jest moja ostatnia seryjka
![]() ![]() ![]() ![]() do uslyszenia, pozdrawiam |
|
||||
|
||||
![]()
No brzmisz naprawde interesujaco.
Musze sie skonsultowac z zona i Darkiem ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
|
|