Happiness...
Katharina
(401) *
Henryk_Bilor 2006-03-31 4:39
Witaj Kasiu
Piekny widoczek. Taka rozlegla przestrzen i pusty horyzont z delikatnymi chmurkami ponad nim. Sliczne kolory. Przypomina mi to nieco widok, ktory mialem przed rokiem ode mnie znad morza na wszystkie kraje nadbaltyckie. Byly takie cudne warunki, ze widzialem Bornholm, Szwecje, duze wyspy, Lotwe, Estonie. Taki widok zdarza sie raz na kilka lat pewnie, a ja nie mialem aparatu pod reka...:(
Przyjezdzaj do Polski, chociaz widoki nie zawsze sa takie ladne. Mnie ciagna do Anglii, ale nie wiem czy zniose rozstanie, poza tym moj angielski mocno kuleje...
Pozdrawiam
|
||||
|
||||
![]()
Ja od 2 lat mieszkam a Anglii i wiem ze wszystko zalezy od nastawienia. Jezeli jedziesz gdzies w celach bardziej turystycznych niz zarobkowych no to oczywiscie nie masz najmniejszych dylematow, jedziesz zdobyc nowe doswiadczenia, poznac ludzi, popstrykac photki... Nie powinienes wtedy obawiac sie o jezyk, bo przeciez jestes turysta, slownik w lapke i bedzie dobrze, a wszystkie gafy jezykowe beda tylko kolejna smieszna anegdota ktora bedziesz opowiadal znajomym, przy piwie...
Pozdrowienia i powodzenia... |
![]() |
Thread Tools | |
|
|