DzULA 2007-04-27 16:33
Prekrasno storeno Igor, nesto te snema vo posledno vreme i eve ti BUM :) inaku prekrasno ti e izvedeno ova so zalezot, prekrasni oblaci i se drugo.
Pozdrav
DzULA
|
||||
|
||||
![]()
Mnogu obvrski ovoj period a na rabota se preseluvavme i slobodnoto vreme tamu nekako nemozam da go iskoristam za dobra fotografija.No da zavrsam uste malku so nekoi obvrski i ke mozam da se posveam vo celost.Sega zasega uzivam vo slikite na atlantida koja patem mi e devojka.Cest mu pomagam vo izborot a iskreno i dosta ucam od nea ... nekako so golem zamav navleze vo fotografijata.
Utre ke ja posetam tvojata strana.Onaa so silosite ja vidov ama ic ne mi se bendisva.Imas mn poubavi sliki i poubava ideja otkolku rgata na taa slika :) Se citame i gledame ... pozdrav Dzula i fala uste ednas so mi davas poddrska |
|
||||
|
||||
![]()
Srekjen covek si ti, koga jas kje go zemam mojot fotoaparat na mojata devojka i se ezi kosata "pak ti i tvojot aparat" i sl.
|
|
||||
|
||||
![]()
:)))
skapav ovie dena niz makedonija vrsam prezentacija na mojot fakultet na Slavjanskiot Institut pa nemam vreme da vidam ama bas nisto so se slucva. Pozdrav natenane ke gi gledam tvoite sliki |
![]() |
Thread Tools | |
|
|