Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great molika 2008-06-04 11:10

Покана на фотографски семинар во Битола.
Повеќе види го линкот

http://razgolenaumetnost2.blog.com.mk/node/161869

Се надевам дека ќе има повеќе членови на оваа преубава страна.

Џула те чекаме. Поздрав.

  #1  
Old 06-04-2008, 08:37 PM
DzULA's Avatar
DzULA DzULA is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 58
Default To molika: SOBIRANKA A?

Pa kaj si ti bre Igore? So napraivvte, se izgubivte so Gordeto, nikade ve nema, ostavete MAIL da kontaktirame, a ne se verivte i GOTOVO??? Aj kje napravam napori da dojdam, ne sum bil na takva sobiranka

P.S. Koj kje slika na SVADBATA ;-)))
Reply With Quote
  #2  
Old 06-10-2008, 11:08 AM
molika's Avatar
molika molika is offline
TE Newbie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 31
Default Re: To molika: SOBIRANKA A?

:) Не дека ме снема, ме има на мојот блог, а таму пак, промовирам фотки токму од оваа страна, како на македонски автори, така и на странски. Инаку овој семинар ќе биди многу интересен и корисен бидејќи во Битола е дојден човек кој навистина е професионалец во својата работа. Вложува во едукација и работи со тоа. Ако можиш дојди, а за спиење ќе ти обезбедам јас.
[email protected]

pisi mi, Игор
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:03 PM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH