Bled
zdechlypies
(474)
Traczewska 2008-09-19 15:26
Kosciol na wyspie. Swietnie, ze go zobaczylismy ale..wlasciwie dlaczego??
Zastanawiam sie skad sie bierze taka nierownosc w Twoim fotografowaniu? rzeczy swietnie operujace nastrojem, zaskakujace trafnoscia obserwacji, zupelnie niestandardowe przeplecione czyms przezroczystym jak powietrze..
A gdybys byl bardziej wybredny i zaostrzyl kryteria doboru? Duzo pomaga odpowiedz sobie na pytanie o co mi chodzi jak biore do reki aparat? Zaczyna ksztaltowac pewna linie..
z pozdrowieniami, agn.
|
||||
|
||||
![]()
Nierownosc nazwalbym raczej wszechstronnoscia. Tam gdzie ty dostrzegasz jedynie cos przezroczystego ktos inny moze dostrzega cos wiecej.
PS. wiem po co biore aparat do reki i ksztaltuje swoja linie wg moich kryteri doboru. Dzieki za wpis. |
|
||||
|
||||
![]()
Nie ma wszechstronnosci w sensie, ze mozna wszystko rownie dobrze..
to znaczy udalo sie Leonardowi da Vinci co daje nadzieje potomkom.. Wydaje mi sie, ze koncentracja i odkrycie tego co we wlasnym wydaniu jest unikalne jest kamieniem milowym na drodze do autoswiadomosci, moim zdaniem niezbednej jesli sie nie chce utonac w chaosie mozliwosci jakie kreuje rzeczywistosc.. ale masz racje, ze kazdy powinien dowiedziec sie o tym sam.. to zabawne ale w tej dziedzinie zadna podpowiedz umozliwiajaca drugiemu pojscie na skroty jakos nie dziala :) mnie tez ktos powiedzial i bardzo sie buntowalam a teraz wstydze sie dawac np.pejzazy bo wiem, ze sa ode mnie o wiele lepsi wiec nie mam co glupio udawac, ze ich przeskocze.. ja tych wpisow zrobie wiecej bo do Twojej galerii bardzo mnie przyciaga nadzieja :) |
![]() |
Thread Tools | |
|
|