Emek - Effort
tolgakanik
(246) *
batalay 2008-01-26 15:13
Merhaba Tolga,
Candan tebrik ederim bu sahane fotograf için. Perspektive olagnüstü, arkadan gelen dagcilar. En güzel tarafi belki, bulutlarin asagida kalmasi. Uzun yillar evvel bir defa uzaktan görebilmistim Erciyas'i, simdi mutlu oldum yukardan asaga bakabilmeyi. Favorilerimin arasina alicagim biraz baska bir resmi ekarted ettikten sonra. 4000 metre'ye yakin, tepeye kadar tirmanabildinizmi?
ABD'den selam ve saygilar,
Bülent
|
||||
|
||||
![]()
Ustadim merhaba
Guzel yorumlariniz cok tesekkur ederim. Sizin gibi bir usta fotografcidan boyle kritikler alabilmek benim icin bir onurdur. Evet bulundugum noktadan zirveye yarim saat kalmisti. Bu bir italyan gurup. Ben hayatimi dag rehberligi yaparak kazaniyorum. Fotograf gecen sene cekildi hem de temmuz ayinda. Kayseride insanlar sicaktan terlerken biz firtinada donuyorduk. Ancak ustadim gordugunuz gibi bu muhtesem manzara herseye deger. Amerika`da nerde oturuyorsunuz ben de 20 subatta seattle`a gelecegim belki tanisma olanagimiz olurdu. sevgiler hurmetler Tolga not: internet sayfamda da bir cok fotograf var dilerseniz bir goz atabilirsiniz www.tolgakanik.fotopic.net |
|
||||
|
||||
![]()
Merhaba Tolga,
Notunuz için tesekkür ederim. Biz Virgina'da,ABD'nin Dogu eyaletlerinin birinde oturuyoruz. Baskent Washington'a çok yakininda, bu taraflara yolunuz düserse, memnuniyetle tanismak isterim. Selam ve saygilar, Bülent |
![]() |
Thread Tools | |
|
|