The King and His Kingdom
miuky
(3335) *
t0mmm1 2007-03-09 15:23
Zdravo Maja,
krasno! To bi lahko bil prvi kader filma o Casanovi ;)))) Mož, ki ga je žena prevarala že kliče prijatelje, da se gredo maščevat ;))) Seveda je bilo to pozivanje prijateljev v časih Casanove malo bolj počasno ;))) Super barve, super vse.
... ma si jih pa naštepala novih fotk tačas... sem jih kar nekaj pogledal... prva misel: bejba je dobila zavarovalnino! Ma potem sem prebral kako je bilo s 300mm/f2.8... Škoda, prav bi ti ga privošču (čeprav je malo velik in težak)... ampak 12-24mm pa si ubodla? Ga izbiram že kar nekaj časa tudi jaz... in ga verjetno ne bom izbral še dolgo ;)))
Lep vikend tudi tebi... mogoče se pa res srečava kje... ampak ti si prehitra zame... mi se premikamo kot vojska... najprej pešadija (jaz), potem oklepniki (moja ta mala v vozičku), potem intendanti s kuhinjo (moja punca)... too much logistike in poln avto za cel dan naokoli ;))
|
||||
|
||||
![]()
lastnika 12-24 pa res:)...v glavnem, svetlo vidiš, ko svetlo gledaš, lepo vidiš, kadar lepo gledaš in še lepše, kadar si lepo gledan s strani lepe osebe...., če pa je lepa še znotraj, mislim...kaka zavarovalnina, še loterija je bila bolj verjetna, kot to kar se mi dogaja:))
:) lep večer...Maja |
![]() |
Thread Tools | |
|
|