Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great Tue 2020-04-19 11:22

Hej Gert,
Måske er det ikke meget originelt, men jeg kan altid godt lide at tage billeder af gademusikere i forskellige byer. Hvis jeg husker korrekt så har jeg vist et billede fra Rom med en gademusiker, som er værd at uploade når jeg når frem til denne tur. Et godt billede med de to unge violinspillere under træerne og faren der stod og lyttede i baggrunden. Jeg håber at de spillede godt. Apropos andre ture, du spurgte om en kommende Travelogue 2020, men det ser ikke ud til at der kommer nogen. Vi havde planer om at tager til Nordamerika igen, men havde (heldigvis) ikke booket endnu og det ser jo ikke ud til at være rigtig muligt at tage derhen i år. Jeg har også måttet udskyde min rejse som var planlagt for næste uge, når jeg skulle have taget til Rumænien.
Lars

  #1  
Old 04-19-2020, 06:37 PM
holmertz's Avatar
holmertz holmertz is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,483
Default To Tue: resplaner

Tack Lars,
Det är nog många resplaner som har fått skjutas på framtiden i år. Rumänien i nästa vecka var nog inte någon bra idé. Men det kunde ju ha varit värre. Väldigt många dör ju. Just nu känns det mesta ganska trist och eländigt.
Hoppas du och dina nära håller er friska.
Gert
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2020, 08:49 PM
Tue's Avatar
Tue Tue is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 519
Default

Det er jo klart at det er bare et meget lille problem hvis man skal udskyde sin rejse i forhold til den nuværende forfærdelige situation i* mange lande.

Jeg er stadig rask og det er mine familiermedlemmer heldigvis også. Jeg håber at du har det også godt.

Hilsen,

Lars
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:29 AM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH