Photos

Photographer's Note

This new engineering building, designed by ZAS Architects, was open for visitors during this year's Doors Open event in May. This is how it was described in the guide.
"This centre is not just another school building - it has big open spaces for student interaction, labs that inspire collaboration and no lecture halls. It opened in the fall of 2015. The building is the home of the student Renaissance Engineer, a creative problem solver and entrepreneurial leader with a social conscience. Its cloud-like triangular glass façade stands bold, composed of a series of triangles positioned according to a custom-designed algorithm. Because of the reflection of light and pattern across campus, the building has been nicknamed 'the Cloud.' Inside, the five-story building houses Design Commons for fostering entrepreneurial ideas. A massive multi-storey materials testing lab provides an unprecedented hands-on approach to both learning and teaching."
I like this rear end view of the building better, even though the landscaping was not finished. I put a front view into the Workshop.

pajaran trouve(nt) cette note utile

Photo Information
Viewed: 1052
Points: 6
Discussions
Additional Photos by Barnabas Bozoki (bbarna) Silver Star Critiquer/Gold Note Writer [C: 49 W: 5 N: 544] (1477)
View More Pictures
explore TREKEARTH